Lokalvård

Vi trivs bäst i en dammfri och ren miljö, både psykiskt och fysiskt. Vi hjälper dig gärna med städning och runt-omkring-tjänster på ett sätt som värnar era anställda. Vi rensar bort damm och smuts som kan leda till bakteriehärdar. När vi städar värnar vi om att minimera tillförandet av medel, kemikalier och parfymer som kan stanna kvar på rena ytor och vara skadliga för din hälsa och för vår gemensamma miljö.

Innan vi lämnar kostnadsförslag på lokalvård, vill vi gärna besöka ert företag för att vi ska få en uppfattning om vad ni vill ha hjälp med. Vi tittar på era lokaler tillsammans och tar fram ett upplägg som kan passa just er verksamhet. Vi fakturerar oftast våra företagskunder per timme. Det gör det lätt för dig som kund att se vad det är ni betalar för. Det är också lätt att lägga till extra tid och tjänster vid t.ex. tider då det blir extra smutsigt eller kanske då ni har en konferens och vill ha lite extra support med att möblera och koka kaffe. Vi finns gärna med i de behov ni har.

Som företagskund får du en faktura varje månad på de tjänster vi utfört. Du kan också välja att betala via autogiro för att förenkla din betalning. Om du inte vill ha en städning vid något av de tillfällen vi kommit överens om meddelar du det till oss senast två veckor innan tillfället. Om du vill förändra ditt avtal på något sätt eller säga upp det gäller 2 månaders uppsägningstid.

Vi tillhandahåller ofta det städmaterial som behövs för städningen. Ni står för dammsugare, eventuella större skurmaskiner samt förbrukningsmaterial som toalettpapper och handdukar. Det finns naturligtvis möjlighet att beställa detta via oss om ni önskar.

Några av de företag som anlitar mopp.nu