Hemstädning

Vi är alla olika intresserade av att städa och hålla rent runt oss själva. De flesta av oss trivs dock ...
Läs Mer
Städning av handfat

Storstädning

Just nu ger vi dig 20% rabatt på nedanstående priser, om du bokar storstädning tom aUGUSTI. En Storstädning går på ...
Läs Mer

Fönsterputsning

När vi fönsterputsar hos dig tänker vi på helheten. Till skillnad från många andra företag så tar vi även hand ...
Läs Mer

Visningsstädning

Ibland rör vi på oss och är på väg att sälja vårt hem. En riktigt bra städning innan visning lyfter ...
Läs Mer

Lokalvård

Lokalvård Vi trivs bäst i en dammfri och ren miljö, både psykiskt och fysiskt. Vi hjälper dig gärna med städning ...
Läs Mer

 

Vi möter dina unika behov

Vi är ett företag som vill möta dina specifika behov utifrån dina villkor. Vi har t.ex. till skillnad från många andra aktörer på marknaden ingen bindningstid. Du som har löpande moppning ska känna att du när som helst kan avbryta samarbetet om du inte är nöjd. Det är genom vår professionalitet vi vill behålla dig som kund inte genom krångliga kontrakt. Vi debiterar endast för det jobb vi utför hos dig. Inga andra avgifter tillkommer. I våra priser ingår resor, framkörningsavgifter och material. Vi har en minidebitering på 2 timmar per tillfälle.

Våra tjänster består av olika former av moppning, trädgårdsarbeten, hemmafix och coachning i privata hem. Vi har också möjligheten att erbjuda Personlig omsorg till dig eller en nära anhörig som har ett behov eller önskemål om det. Läs mer om vad våra tjänster innebär under respektive rubrik.

I början av ett samarbete tar vi alltid fram en tydlig offert utifrån dina önskemål. Vi gör ett förbehållslöst hembesök för att prata om ditt behov av service och för att svara på alla dina frågor. Utifrån vårt samtal om dina behov kommer vi överens om hur vi kan gå vidare.

När du bestämt dig för att testa oss bokar vi dig i vår kalender. Vid löpande moppning vill vi alltid att det är samma person som kommer hem till dig för att moppa. Om din moppare blir t.ex. sjuk eller vabbar försöker vi sätta in en vikarie som vi tror passar dig om du inte hellre vill vänta in din egen moppare igen.
Vi vill alltid utföra vårt jobb hos dig så enkelt som möjligt utan att krångla till det mer än nödvändigt. Vi har tät kommunikation till dig om vad som händer runt dina moppningar. Du kan avboka eller flytta på en moppning senast vardagen innan bokad moppning och vi har endast två veckors uppsägningstid. Det ska vara enkelt för dig som kund och du ska inte känna dig bunden av finstilta kontrakt. Vi finns här för dig!