Låt oss aldrig stagnera!

mopp.nu vill alltid utvecklas. Vi arbetar ständigt på förbättringar i det vi gör enligt devisen att hur bra vi än har gjort något så kan vi nog göra det ännu lite bättre!!

För att utvecklas försöker vi alltid se till att vi har högt i tak och att alla räknas i företaget. Vi vill inte ha en hierarkisk organisation där arbetarna aldrig tas på allvar. I stället jobbar vi aktivt med att bjuda in och lyssnas på. Vi kan alla bidra till förbättringar och vi kan alla ta ansvar för helheten – även om vi har olika arbetsuppgifter. Det är också viktigt att drömma och vilja vidare. Det är inte alla som vill jobba med samma sak hela livet. Vi uppmuntrar vår personal att studera och att utvecklas personligen.

Löpande har vi internutbildningar för vår personal. För att ta del i ett större sammanhang har vi också utbildningar inom hemstädning i samarbete med Strömbergs Jobbcoachning.

Moppakademin

Som nämnts tidigare så brinner vi för utveckling. Hjärtat för utveckling i kombination med vårt behov av personal som är ...
Läs Mer

Internutbildning

De som börjar arbeta hos oss som moppare kommer direkt in i vår introduktion och Steg 1- utbildning. Vi har ...
Läs Mer

Externutbildning

Förutom vår löpande interna utbildning erbjuder vi också utbildning inom hemstädning för de som vill utbilda sig och lättare att ...
Läs Mer