Rengör med goda bakterier!

Vi har valt att använda oss av Innu-Science biotekniska produkter. Bioteknik är att använda mikroorganismer, bakterier, mikrosvampar och mögel, för att skapa något som vi människor kan ha nytta av. En mikroorganism är osynlig för blotta ögat. Du använder bioteknik varje dag – en tallrik yoghurt vid frukostbordet, en Proviva efter träningen, en lättöl till lunchen, en nattmacka… Bioteknologiska processer har använts i tusentals år vid framställning av t ex bröd, öl och vin.

Innu-Science produkter, som vi använder oss av, innehåller goda bakterier som bryter ner smuts och fett. Bakterierna är helt ofarliga för miljö och människa. De goda konkurrerar helt enkelt ut de ”elaka” och illaluktande bakterierna. Det blir betydligt renare på djupet med bakterier som bryter ner smutsen än med kemikalier som i stället kapslar in smutsen och sen följer med ut i vår natur.

Bioteknologiska produkter är riktigt miljösmarta. De är framställda ur förnyelsebara råvaror och är dessutom biologiskt nedbrytbara och kan därför återgå till naturens kretslopp efter användning. InnuScience har miljömärkning på alla produkter där det finns kriterier på både Svanenmärkning och EU-Blomman.

Här kan du läsa mer om Innu-Science.