mopp.nu finns till för stöket och böket i din vardag. På ett flexibelt sätt vill vi kunna finnas nära dig med support och stöd.

Företaget startades 2010 av Katarina och Daniel, stormoppen och lillmoppen, och har idag vuxit från att vara det lilla familjeföretaget till det lite större familjeföretaget. Tillsammans ser vi till att du som kund ska få den hjälp du önskar utan krusiduller och finstilt i marginalen.

Förutom mer eller mindre stillasittande kontorsfolk har vi naturligtvis även våra moppare! De är vår stora stolthet. Det är tack vare deras professionalitet och känsla för service som mopp.nu har blivit ett företag att räkna med.

Vi har vår utgångspunkt i våra nya egna lokaler vid Älvsjömässan och det är här vi alla samlas varje torsdag för att äta en god frukostbuffé tillsammans och prata om veckan som varit och om veckan som kommer. För oss är gemenskap viktig och vi vill att alla som jobbar med oss ska vara en del av den. Alla ska trivas med sitt jobb och brinna för att göra dig som kund nöjd.

Som ni förstår är det inte alla som passar att bli en moppare. Vi anställer inte städare. Med omsorg väljer vi ut människor som med hjärtat vill ge ökad livskvalité och god service till sina medmänniskor. Därför kontrollerar vi också alla anställda i polisregistret och alla skriver på ett sekretessavtal. Vi följer löpande upp arbetet de gör. Vi vill att du som kund ska känna dig trygg med din moppare.

mopp.nu är kollektivanslutna via Almega och är väl försäkrade för både anställda och kunder.

Vision

Vi vill vara ett företag dit både kunder och personal söker sig med lojalitet och engagemang. Det vill vi ska ...
Läs Mer

Utveckling

Låt oss aldrig stagnera! mopp.nu vill alltid utvecklas. Vi arbetar ständigt på förbättringar i det vi gör enligt devisen att ...
Läs Mer

Jobba hos oss

Vi är ofta ute efter flera som vill vara med i vårt gäng. Vi vill att du är en person ...
Läs Mer

Hållbar livskvalitet

Hållbarhet Hållbarhet är ett svårdefinierbart begrepp. Brundtlandrapporten som är en grund i målsättningen om hållbar utveckling säger: En hållbar utveckling ...
Läs Mer