Nyhetsbrev oktober 2015

Kära Kunder!

Nu biter kylan oss i tårna och vi vet någonstans innerst inne att vintern är på väg även om många av oss förnekar det in i det sista.

Vi är mycket nöjda med de medarbetare vi har. Gruppen består av ett gäng stabila moppare samt några på väg in och några på väg ut precis som vanligt. Vi jobbar ständigt med utveckling och förbättring bland våra moppare så att professionaliteten och kvaliteten ständigt blir högre och högre, samtidigt som det är viktigt att alla trivs och mår bra.

Nya priser

Som ni vet arbetar vi mycket med kvalitet, miljö och personal och detta påverkar naturligtvis priserna på våra tjänster. Vi kommer därför från och med den 1:a november justera våra priser.

De vanligaste tjänsterna vi utför hos Er är moppning mån-ons och moppning tors-fred. De nya priserna på dessa tjänster blir för er:

  • Moppning mån-ons – 202 kr/timme efter skatteavdrag
  • Moppning tor-fre – 217 kr/timme efter skatteavdrag

Tävling

Vi vill gärna få fler kunder och därför har vi en tävling till er! Värva en ny kund till oss som anlitar oss för ett uppdrag senast sista november. Då är ni med i utlottningen av två biljetter till Jonas Gardells föreställning i Globen Mitt Enda Liv den 17 december.

Glöm inte att be er vän hälsa från Dig när de bokar in sitt uppdrag!

  • 1 pris – två biljetter till Jonas Gardells föreställning i Globen Mitt Enda Liv den 17 december
  • 2-5 pris – en biobiljett
Med vänlig hälsning

Katarina Heinebäck
mopp.nu

PDF: Nyhetsbrev oktober 2015 – mopp.nu

Kommentera