Nyhetsbrev april 2015

Kära Kunder!

Nu är vintern förbi, påsken är här våren är ett faktum. Solen skiner och vi längtar efter luft och syre. Många av er beställer fönsterputsning då solen gärna lyser upp våra fönster och visar vinterns spår.

Som några av er märkt är vi inne i en period av rekrytering. Några av våra hjältar slutar och andra börjar. Då vi är noga med att ny personal håller det vi lovar er kunder är det ibland många som hinner provjobba några dagar innan vi faktiskt hittar dem vi söker. En av våra senaste rekryteringar kommer de flesta av er att få ta del av. Det är Emelie som nu efter påsk börjar jobba på kontoret. Vi har tidigare haft hjälp några timmar i veckan men nu kommer alltså Emelie att finnas till hands dagligen. Hon kommer ha ett stort ansvar över schemaläggning och logistik och kommer alltså att ha en del kontakt med er.

Kvalitet

En stor del av vårens arbete kommer fortsätta fokusera på kvaliteten hos de uppdrag vi utför hos er. Det är ju naturligtvis ett löpande arbete men arbetet med personalen kommer fördjupas under våren och vi kommer ta ett steg till i kvalitetsarbetet.

Det ni som kund gärna kan tänka på när det kommer till kvaliteten, är att se över de delar vi lånar till städningen i ert hem. Jag tänker framför allt på dammsugaren. En äldre dammsugare drar mer ström, det tar längre tid att städa och resultatet blir sämre. Ta gärna en extra titt på er krabat hemma i städskåpet. Ett tips från oss är Electrolux silence om ni funderar på en ny. Ta också gärna en titt på er toalettborste. Det kan vara trevligt att byta ut den nu och då. Det kan också vara bra att köpa en sort som har en extra liten borste som gör det lättare att komma åt att rengöra upptill under kanten på toalettstolen.

Gifter i hemmet

I november bjöd vi på en artikel vi tagit fram tillsammans med Agnes Pörge om gifter i hemmet. Den artikeln fokuserade på barnrummet och de giftiga kemikalier som ofta finns där. Idag har vi en ny artikel som fokuserar på det vi har i köket. Jag hoppas ni har nöje av läsningen!

Med vänlig hälsning

Katarina Heinebäck mopp.nu

PDF: Nyhetsbrev april 2015 – mopp.nu

Kommentera