Bokning & frågor

☎ 010-160 20 20✉ info@mopp.nu

telefontid mån-fre kl 8-17

Frågor och funderingar besvaras av oss på Kundtjänst, som även tar emot nya bokningar.

Allmänna villkor

Läs mopp.nu:s allmänna villkor gällande löpande avtal, fakturering, nycklar och koder, uppsägning, av- och ombokning med mera.

Kundportalen

Befintliga kunder kan logga in på vår kundportal för att kontrollera sitt städschema eller göra ombokningar.

Logga in på kundportalen

Kundtjänst

Om du skulle vilja göra någon förändring i ditt schema, t.ex. avboka en städning, flytta den eller byta frekvens, så försöker vi alltid tillgodose dina önskemål så långt det är möjligt. Meddela oss så snart du vet vilken förändring du vill göra så kan vi styra om i vårt schema.

Av- eller ombokningar ska göras senast kl. 14.00 vardagen innan ditt bokade tillfälle. Vid senare avbokning debiteras halva kostnaden på ditt pris exkl. RUT-avdraget. Det betyder att du betalar ditt vanliga pris men inget eventuellt skatteavdrag görs.

Alla tider på dygnet: Om du akut behöver boka om en städning, t.e.x. vid sjukdom, är det allra bäst att skicka ett sms på nummer ☎ 010-160 20 23.

Kontakta chefen

Affärsområdeschef är lillmoppen, allas vår: Daniel Heinebäck.

Rutavdraget, d.v.s. skattereduktionen

På hushållsnära tjänster får du 50% skattereduktion på beloppet!

Priserna på mopp.nu är den faktiska prisbilden som du får betala. Vi har redan tagit bort dina 50 % rabatt på beloppet!

mopp.nu administrerar din skattereduktion direkt med Skatteverket för att göra det så smidigt som möjligt för dig som kund. Läs mer om skattereduktionen på Skatteverkets hemsida. Hos Skatteverket kan du också ta reda på hur mycket du har utnyttjat av din skattereduktion och hur mycket du är berättigad till. Om du inte har så stor inkomst som beskattas kan det vara bra att se hur mycket skattereduktion du har rätt till.

Autogiroanmälan

Fyll i blanketten autogiroanmälan, medgivande